Nábor nových členů

10.09.2013 09:34

 

Ju-Jutsu Kolín pořádá nábor nových členů. V úterý 10.9. v 19:00 proběhne ukázková hodina, kde budou předvedeny bojové a sebeobranné akce závodníky klubu a zároveň poskytnuty všechny informace pro zájemce o trénink. Otevřeny budou dvě tréninkové skupiny, děti a mládež od 10 do 15 let a junioři a dospělí od 16 let. Nábor bude probíhat po celé září na trénincích každé úterý a čtvrtek. Tréninky mládeže budou probíhat od 16:30 do 18:00 a tréninky dospělých od 19:00 do 20:30 v hale stavební školy u Borku – Brankovická 1417.

Ju-Jutsu je samurajské bojové umění s kořeny ve starověkém Japonsku. Jeho cvičení je vhodné pro muže, ženy i děti a nabízí mnoho forem, od sebeobrany, fundamentálních technik až po sportovní boj. Velice kladně také ovlivňuje fyzickou kondici a psychickou vyrovnanost cvičenců.

Jedná se o nejvšestrannější bojové umění (dokonce s větší škálou technik než MMA). Obsahuje údery, kopy, hody, strhy a podmety, držení , páky a škrcení a samozřejmě kromě sportovních technik i celou řadu destruktivních technik vhodných pro sebeobranu a boj o přežití.  Díky své všestrannosti je vhodné jako doplněk i pro bojovníky jinak zaměřené (judisty, taekwondisty, karatisty atd.), kterým pomáhá rozšířit a obohatit jejich arzenál.

V případě poctivé práce a talentu je pro cvičence možné časem postoupit do závodního týmu Wolverine a moci tak reprezentovat město Kolín na závodech od regionální až po mezinárodní úroveň. Team Wolverine je prestižní záležitostí a má za sebou již mnoho úspěchů včetně tří titulů mistra republiky a dvou titulů mistra Evropy.

Přijďte se k nám podívat a zacvičit si. První hodina zdarma.